no la, i just went for luch there. haha

Thursday, March 29, 2012 Elvin Ennosi 0 Comments

selamat pagi peeps! dah breakfast? sy blom. lapar ni, jom la spend me. hehehe...kidding. to those yg bedekatan tu faham2 lah. kah3..i'm just joking. yeah, kemarin i went to L.Ft. one day trip. gila eh? tak sampai 4 jam pn aku kat sana. mmg gila tahap dragon lah. ekceli tak pernah terlintas-melintas di fikiran pn nak ke L.Ft. ni but then my daddy suruh pergi untuk urus bank-in duit kat bank. bank tu xda kat cni. but seriously aku tak pernah cakap aku nak ke sna. aku tak bodek. (bukan type yg bodek2). tp rupanya my daddy ni pn ada agenda dia yg tersendiri. hurmmmmm hampeh btul la..dia kirim something suruh aku beli. sanggup suruh aku pg jauh2 ke situ. tapi yg tak best, siap ada warning. "mesti balik". :/ sedih tahap tortoise giant. btul. tp seriously aku pg sna urus bank-in tak smpai setengah jam, pastu lunch kat pizza. then go balek. cm apppaaaa sj. jet lag. walaupun tak naik kapal. sedih aah..kawan smua kat cna. aku j yg frust menonggeng cm badak albino kat cni ni. no la, kidding. hehehe... if my dad didn't warn me, for sure aku stay there longer. but then, i'd made a new record yesterday. ni salah beeya la ni. time tu i took that phone number dari toro. then i tried and when someone answered it and i asked her, "siapa ni? beeya?" and she answered, "ye". "ni number del ni". "owh...ok.". then i save la the number kn.. then, yesterday. payan n i sdah kat basement kat kereta beeya ni, but they were not there. masa dah la 1.15 cm tu. boarding 1.30. takut la kn, jalan jam lg..so, aku call la the number. "hello. beeya! laju laa dah jam 1.15 dah ni.. lajuu! kami kat parking dah ni!." pastu dia jawab. "hey! siape ni?!" and aku terstunt. lma lah jugak aku terstunt. "eh.sori2, salah number..hehe". malu siot. kah3..then when beeya arrived, aku tanyalah an then dia ckp dia dah lama bg number tu kat ibu dieee....OMG. for real. and then satu kereta ketawa nak mampos..kah3..pengalaman.
i'd just discover that i'd never talk so freely like i always did in social networks. for real. and so i realize that i really need to go out. funny? naaa its horrible for me. but seriously, i talk too much here. i'd never done that before, outside. when i was with my buddies. i changed tremendously. no one here in my hometown ever see my this way. behold this is deru. kah3...
image
i'm screwed due to my frustration of heading back here yesterday as i reaaaaaaaly wanna stay there. but, yeah still, i have to be more mature and think wisely. so, okay. k, then~

0 comments:

Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...