9 days left.

Monday, March 12, 2012 Elvin Ennosi 2 Comments

life is fragile handle it with prayer. 21st, bukan 22nd. semakin cepat pula daaa...i planned that i'll be calm and act cool. but then. kah3..mmg buang tabiat lah..haha...semua dah buat countdown laa..kn sebelum ni 22nd, tp skrang dah 21st ni, mcm satu hari tu dah skip n feel like the time elopes away hahahaha. teringat movie a wrinkle in time. cuba imagine if kita boleh skip satu hari? hahhaa...nonsense habis. tu la aku rasa semua budak2 spm 2011' rsa..dah baik2 buat countdown, but then, skip satu hari. dub...dap...dub...(heartbeat kelajuan 200km/h). seriously.  btul, tak tipu. ada serabut. ada stress. ada jugak yang pretend happy. hahhaha. acting cool eh? tapi yang penting semua nak yang terbaik. i hope that i'll get a great result. asalkn tak teruk aah..if dapat straight As, mmg aku nak terbang ke langit. btul, walaupun diri ini "agak berat". kah3.. tp mmg bersyukur habs la, if i get straight As, tak ksh la A-, A, or A+. yg penting straight As..mmg dah bersyukur...dulu2, kat skolah, time f5 tu, mmg fokus lari skit laa...a lil bit down because the others were obviously great students. while i, was struggling on those subjects, they just did them like a piece of cake. so, mmg down gila la...i'd tried my best, and so, i hope that i'll get what i deserve. tu la...aku bersyukur dengan apa saja yang diberikn oleh Nya..if tak dpt smua As pun, bersyukur la jugak..apa boleh buat...yg penting i'll do my best in the future. kita hanya mampu merancang, Dia yang menentukan...


k, wish me the best of luck n don't forget to add me on the list of your prayer. i always appreciate that. To all 2011 SPM leavers, good luck guys! be strong, be tough. A greater future waits us ahead. k, then~  

2 comments:

Click Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...